Hils på vår nye ungdomsarbeider

Andreas Hatlevik Weltzien er ny ungdomsleder i Sædalen. 25-åringen studerer teologi og liker best å henge med ungdommer og se serier på tv.

Etter en runde hvor ungdommer i menigheten fortalte hva som var viktig for en ungdomsleder har menigheten i høst utarbeidet stillingsutlysning, og lyst ut en 30 prosent stilling som ungdomsarbeider. Det var fem søkere til stillingen. Nå er ansettelsesprosessen ferdig, og vi er glad for at Andreas Hatlevik Weltzien har takket ja.

Andreas er et kjent ansikt for mange i menigheten. Han har en tilsvarende deltidsstilling i Birkeland menighet, og har vært med på mange leirer og fellesarrangementer hvor han har møtt barn og ungdom fra Sædalen. Ikke minst er han programleder for Søndagspodden – søndagens tekst på en fredag. Han og familien bor i Kjenndalsbrotet mellom Kringlebotn og Sædalen.

Med dette får Andreas en større stilling, og vil være ungdomsleder i begge menighetene. Menighetene samarbeider allerede tett i ungdomsarbeidet, og vi er trygg på at dette blir en god løsning.

Vi har stilt Andreas noen spørsmål til oppstart:

Fortell litt om deg selv?

Jeg er 25 år gammel, gift med Karianne, pappa til Selma. Jeg studerer teologi, på NLA. På fritiden liker jeg å gå tur i fjellet, se serier på fjernsyn og henge med ungdommer.

Hva drømmer du om for ungdomsarbeidet i Sædalen?

Jeg drømmer om et ungdomsarbeid som rommer alle, og har Jesus i sentrum. Jeg drømmer om at ungdommene skal få et møte med Jesus som varer livet ut. Det er viktig at ungdommene møter gode ledere, som er forbilder, og som lar ungdommene forstå hvor viktige de er, -og at de betyr noe.

Er det noe du gleder deg spesielt til

Jeg gleder meg til å bli en del av menigheten, og til å bli enda bedre kjent med dem. Jeg gleder meg spesielt til å bygge videre på et arbeid som er såpass nytt.

Velkommen! Vi gleder oss til å bli kjent med deg også, Andreas!

Kontaktinformasjon for Sædalen menighet

Besøksadresse:
Hardangerveien 5 B
5224 Nesttun

Postadresse:
Postboks 152, Nesttun
5852 Bergen

Åpningstider:
mandag-torsdag kl. 9-15
fredag kl. 10-14
Stengt i skolens ferier

Tlf: 55 36 22 80

Gave til menigheten?

Kontonummer: 1644.32.89430

Vipps: Sædalen menighet nr. 75596

Organisasjonsnummer: 976 994 345 

Kontakt en av de ansatte

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"