Konsert med 20 STEMMER

Søndag 20. oktober blir det konsert med 20 STEMMER, som vi liker å kalle "huskoret" i Sælen, under sin leder Tore Kloster. De skal synge et flott a capella-program som også skal presenteres på deres Italia-tur i november. Mye

Under kulturuken i Fyllingsdalen og Laksevåg presenterer STEMMER konserten som skal være med koret på turné i Italia. Her blir det selvfølgelig en del norsk kormusikk, bla av Nystedt, Lyssand og Grieg, men også musikk av korets kjenning, komponisten Gabriele Saro. STEMMER er opptatt av at Sælen kirke er et særlig velegnet lokale for kormusikk, og vi lover å bruke hele rommet og gjennom det gi publikum en helt spesiell opplevelse.

STEMMER gleder seg også til å samarbeide med Alversund kammerkor om G. F. Händels Messias. I år blir dette bare fremført i Knarvik kirke, men til neste år planlegges en stor fremførelse av hele dette verket, med orkester og solister i Sælen kirke, søndag 6. Desember 2020!

Kontaktinformasjon for Sælen menighet

Besøksadresse:

Vardeveien 9

5141 FYLLINGSDALEN

Organisasjonsnr: 976 994 256

Tlf: 55 36 22 10
Epost:
saelen.menighet.bergen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"