Populært med søndagsskole

Alle barn er velkommen til søndagsskolen, enten du går fast til gudstjeneste eller er på besøk en gang med en dåpsfamilie.

Nå er vi godt i gang med søndagsskolen for dette semesteret. Blar du ned på denne siden finner du plakaten med alle denne sesongens datoer.

På søndagsskolen vår kan alt skje. Det kan være lek, fortelling, sang, aktivitet, eller kanskje noe spennende å smake på. Bli med og se selv!

Vi er en liten flokk ledere som deler på å ha samlingene. Samlingen begynner litt ut i gudstjenesten. Er det dåp begynner vi etter den. Vi går til et rom der vi kan være for oss selv en 1/2 timestid. Der får barna et opplegg tilrettelagt for seg, før vi blir hentet inn igjen mot slutten av gudstjenesten. Har barna lyst å få med seg en trygg voksen er det helt greit.

Har du lyst til å være med å drive søndagsskolen vår er du hjertelig velkommen til det, ta kontakt med Elise så tar vi en prat!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"