Giverglede

Vi vil utfordre deg som ser verdien av arbeidet vi driver i menigheten!

Vil du bli vår neste glade giver?

Menigheten har mange ulike tilbud fordi det eksisterer en givertjeneste der privatpersoner har sagt ja til å være faste givere med avtalegiro. Takket være disse gavene klarer menigheten å betale en fjerdedel av diakonstillingen og ha ansatt en ungdomsarbeider i 20% stilling. Derfor har vi et tilbud til deg som er i sorg og som trenger noen å snakke med. Vi kan takke givere for menighetens omsorgsarbeid, og for at vi har en liten gjeng med aktive ungdommer som er viktige for å få mange  ungdommer til å komme til kirken.

Kirken er deg og meg. Den består ikke bare av prester og ansatte. Kirken er noe fordi den bæres oppe av mennesker som vil noe, og som bidrar. Den er også frivillige og kirkegjengere. Kirken er onsdagsklubben, glade ungdommer i gudstjenesten og syngende barn og voksne. Kirken er deg og meg!

Kan vi utfordre deg til å være med i givertjenesten? Kan du avse noen hundrelapper hver måned og støtte Skjold sitt menighetsarbeid? Nå i år, men også i framtiden vil kirken trenge tilskudd til å drive med aktiviteter. Offentlig tilskudd går til bygninger og stillinger, men det som skjer må menighetene samle inn til.

Menighetsrådet vil arbeide for at mennesker som søker kirken skal oppleve inkluderende fellesskap der mennesker får livsmot, håp og næring for sin kristne tro, vi vil satse på at barn og unge føler seg inkludert og kjenner seg hjemme. Vi ønsker å bidra til et godt lokalmiljø i Skjold.

Vi ønsker at diakonien skal jobbe med alle aldersgrupper.

Kirkens kultur- og musikkarbeid skal bidra til å tolke livet ved å gjøre livet rikere, dypere og mer fargerikt.

Det er et mål at kulturen åpner dørene til menigheten for stadig nye mennesker, og at den ikke begrenses til kun å omfatte enkelte uttrykk, stiler eller sjangre.

Kan vi utfordre deg til å støtte dette?

Givere kan få skattefritak på gaver inntil kr. 50. 000 pr. år inkludert gaver til andre ideelle organisasjoner. Det må på forhånd innhentes tillatelse fra hver enkelt giver om at de ønsker skattefritak. Givere kan både være privatperson og organisasjon/firma.

En NYHET er at du nå kan melde deg som giver med bankID på nettsiden.

Bli fast giver her:

https://www4.solidus.no/SolidusUser/avtalestraks/8DB54B77-A020-468C-8FC7-4826234402D5

Hvis du ikke har nettbank, eller bankID kan du likevel melde deg som fast giver her. Du vil da få tilsendt en faktura med et KID-nummer. Ved første gangs betaling vil du få tilbud om avtalegiro.

Du kan også ta kontakt med menighetskontoret og fylle ut et skjema der. Ta kontakt med administrasjonsleder Marita Børve mb598@kirken.no eller på telefon 55597112

Kontaktinformasjon for Skjold menighet

Besøksadresse:

Skjoldlia 55

5236 Rådal

 

Åpningstider:

Mandag-torsdag kl 09-14

Tlf: 55 59 71 12

Mandag-fredag kl. 09:00 - 14:00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"