Bli med på digital søndagsskole

Nå er det lenge siden barna har kunnet møtes på søndagsskolen i Søreide kirke. Søndag 17. januar kan alle bli med på en digital søndagsskole på Facebook. Ingvild har spilt inn en fin film du kan se.

Har du et barn i huset som savner å gå på søndagsskole i kirken? Eller kanskje har du noen som ikke har vært på søndagsskole enda, og som er nysgjerrig på hva det er?

Søndag 17. januar kommer en digital utgave av søndagsskolen til deg! Åpne Søreide kirkes Facebook-side og se videoen menighetspedagogvikar Ingvild har laget. Å se en innspilt film er selvsagt ikke akkurat det samme som å være med på søndagsskolen selv, men mye kjent er med i filmen. Her er lystenning, skattekiste med hint om hva du skal få høre, sang, fortelling med figurer og ikke minst den klassiske flanellografen!

I løpet av filmen får barna en tegne- eller maleoppgave. Ingvild blir veldig glad hvis hun får se hva barna lager! Send henne gjerne bilder på e-post eller som melding på telefonen. 

Kontaktinformasjon for Søreide menighet

Besøksadresse:

Steinsviksveien 19

5251 Søreidgrend

 

Kontortid:

Mandag - torsdag kl. 09:00-15:00

Postadresse:

Steinsviksveien 19

5251 Søreidgrend

Tlf: 55 59 71 00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"