Kjenner du en ny førsteklassing?

Å bli skolebarn er en stor overgang! Vi vil være med å feire denne overgangen med en førsteklasses skolestartmarkering søndag 16. august og en gudstjeneste preget av skolestart 23. august.

Hvert år inviterer vi til skolestartmarkeringen FØRSTEKLASSES. I 2020 markerer vi dette med en egen samling for nye førsteklassinger dagen før første skoledag, søndag 16. august kl. 16.30-18.00, og en skolestart-gudstjeneste søndag 23. august kl. 11.00.

På samlingen 16. august kan barna ta med skolesekken sin og vise den frem hvis de vil. Alle vil få noe med seg som de kan putte oppi sekken og ta med seg hjem. Det er en bok med bibelfortellinger der tegningene ikke er helt ferdige, og helt nye, gode faregblyanter. På samlingen skal vi leke og synge sammen. Rikke og Geir Endre har laget en helt ny førsteklasses-sang som alle får lære. Kanskje vi kan synge den sammen på gudstjenesten? Det hadde vært gøy!

Gudstjenesten vil bære preg av at et nytt skoleår nettopp har startet. Det blir mulighet til å tenne lys for skoleårene som kommer for alle alderstrinn.

Det er viktig med en påmelding til samlingen 16. august, så vi vet at vi har nok av det som skal deles ut, og slik at vi kan legge til rette for en trygg samling med tanke på smittevern. Meld på innen torsdag 13. august.

Håper vi sees!

Kontaktinformasjon for Søreide menighet

Besøksadresse:

Steinsviksveien 19

5251 Søreidgrend

 

Kontortid:

Mandag - torsdag kl. 09:00-15:00

Postadresse:

Steinsviksveien 19

5251 Søreidgrend

Tlf: 55 59 71 00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"