Radiogudstjeneste 6. juni

Søndag 6. juni var Søreide kirke igjen vertskap for Radiogudstjenesten på NRK P1. Du kan lytte til gudstjenesten ved å følge lenken du finner her.

Gudstjenesten var også denne gang ved kapellan Marte Birkeland Åsen. Hun preket over teksten fra Johannesevangeliet 3, 26-30 der døperen Johannes snakker om at Jesus skal vokse mens han selv skal avta. Vi feiret også skaperverkets dag denne søndagen.

Vi kunne ikke feire denne gudstjenesten med menigheten til stede, men vi er heldige som har flere gode kor knyttet til oss! Sola Fide sang, så salmene kunne klinge vakkert selv om vi ikke var så mange. De fremførte også "Aleluia" av Ralph Manuel - et av deres glansnummere.

Hans Gunnar Hagen spilte bratsj på gudstjenesten og organist Ingrid Eriksen Hagen spilte orgel og flygel. Dessuten ble det solosang fra den ene menighetspedagogen vår, Geir Endre Kristoffersen. "Første steget ut" er en sang han hadde skrevet teksten til for anledningen. Rikke W. Bergflødt-Kvamme som også er menighetspedagog i Søreide kirke, hadde skrevet melodien til sangen og organist Ingrid Eriksen Hagen hadde arrangert den. 

Program for gudstjenesten, samt lenke til NRK-sendingen finner du nederst på siden. På NRK-siden finner du dessuten andre radiogudstjenester fra det ganske land, inklusiv de forrige fra Søreide.

Ragnhild Tungesvik var tekstleser, og Ann Kristin Hovland var kirkeketjener på denne gudstjenesten.

Dette var den tredje av totalt fire radiogudstenester fra Søreide kirke i år.  Det har tidligere blitt sendt gudstjeneste fra kirken vår 31. januar og 11. april, og det vil bli en ny radiosending søndag 12. september.

Kontaktinformasjon for Søreide menighet

Besøksadresse:

Steinsviksveien 19

5251 Søreidgrend

 

Kontortid:

Mandag - torsdag kl. 09:00-15:00

Postadresse:

Steinsviksveien 19

5251 Søreidgrend

Tlf: 55 59 71 00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"