Bli med oss i vinterferien!

Alle 4. klassinger inviteres til et spennende opplegg i kirken i vinterferien. Påmelding her!

Akkurat nå kan det se ut til at alle 4. klassinger som melder seg på, kan være med alle tre dagene det blir opplegg på dagtid i kirken, tirsdag, onsdag og torsdag i vinterferien. Vi har også muligheten åpen for at det blir en dag for hver av skolene Aurdalslia, Skranevatnet og Søreide for å blande kohorter minst mulig. De som går på andre skoler, må derfor skrive i påmeldingen hvilken dag man vil være med, eller hvilken skole man ønsker å være der samtidig som.

– I høst var vi veldig optimistiske, og tenkte at i vinterferien kunne vi invitere barn fra hele 4. til 7. klasse til ulike aktiviteter i kirken hele vinterferien. Da så vi for oss at vi kunne «ta igjen» noe av det vi har mistet når mye har vært avlyst det siste året. Det kan vi ikke få til slik smittesituasjonen er nå. Vi satser heller på at det skal være mulig å la ett trinn, fjerdeklassingene, få komme.

Dette forteller Rikke Bergflødt-Kvamme som er menighetspedagog i Søreide kirke.

– Vi har planer for ulike scenarier. Kanskje må vi la barn fra de tre ulike skolene i nærområdet vårt få hver sin dag, slik at vi kan holde kohorter adskilt. Hvis været tillater det, kan vi samle alle til en dag med utendørsaktiviteter også. Vi håper jo i det lengste at smittesituasjonen tilsier at vi kan samle alle alle dagene!

Hvordan opplegget for vinterferien blir, avhenger altså av om det blir en dag for hver skole eller om man kan samles i hele uken. Kanskje det blir gatekunstkurs, kanskje det blir kino på storskjerm i kirkerommet, kanskje det blir gitarkurs? En ting Rikke i alle fall er sikker på, er at det skal fortelles noen av de mest spennende historiene fra Bibelen.

– Ett mål for uken er at man skal bli litt mer kjent med Bibelen, og et annet, stort mål er at vi i kirken ønsker å gi et tilbud til de som ikke reiser bort på vinterferie. Og i år er det kanskje flere enn vanlig?

 

Kontaktinformasjon for Søreide menighet

Besøksadresse:

Steinsviksveien 19

5251 Søreidgrend

 

Kontortid:

Mandag - torsdag kl. 09:00-15:00

Postadresse:

Steinsviksveien 19

5251 Søreidgrend

Tlf: 55 59 71 00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"