Konfirmanttreff i Melkeviken

Konfirmantene våre har opplevd mye i år, men mye har også blitt avlyst. Vi er glade for at vi får ha et sosialt treff før sommeren i idylliske Melkeviken.

Vinterleirene på Geilo ble avlyst, klatreparken Høyt & Lavt måtte holde stengt da vi skulle vært der og verken KRIK, scenekonfirmanter eller SoNK har fått gjøre alt det de egentlig hadde planlagt. Vi hadde en spørreundersøkelse i april som blant annet  viste at et overveldende stort flertall hadde lyst til å treffes hvis vi fant på noe før sommeren. Det er vi veldig glade for! Nå håper vi mange blir med til Melkeviken onsdag 9. juni.

Tilbakemeldingene vi fikk fra konfirmantene tilsa at de ikke ønsket et fullpakket program, men en mulighet til å treffes og være sosiale. I Melkeviken kommer det til å være ulike leker og aktiviteter, men det er også fullt mulig å være med og bare slappe av og prate med oss ledere og hverandre. Vi serverer enkel grillmat, så si ifra på forhånd hvis du er en konfirmant som har noen allergier eller annet vi skal ta hensyn til.

Mange av konfirmantene våre svarte også på spørreundersøkelsen at de ønsket å være med på ledertrening eller andre aktiviteter i kirken etter konfirmasjonen. Det er så bra! Dette kommer vi til å snakke mer om i Melkeviken med alle som er interesserte.

Vi gleder oss til å treffes!

Kontaktinformasjon for Søreide menighet

Besøksadresse:

Steinsviksveien 19

5251 Søreidgrend

 

Kontortid:

Mandag - torsdag kl. 09:00-15:00

Postadresse:

Steinsviksveien 19

5251 Søreidgrend

Tlf: 55 59 71 00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"