«Ingen stund är såsom denna»

Kveldstoner i åpen kirke på onsdag 29.januar kl 19.00 blir en konsert med duoen Ole Amund Gjersvik (kontrabass) og Tore Hegdahl (piano).

På repertoaret står jazz-ballader, salmer og kjærlighetssanger. Melodiene får klinge i all sin enkelhet, men det er også rom for improvisasjon. Tittelen til programmet er hentet fra den svenske poeten Karin Boyes dikt «Aftonbøn».  

Ole Amund Gjersvik er en erfaren og allsidig musiker som har satt sitt preg på musikklivet i Bergensområdet gjennom flere tiår. Han er først og fremst jazz-utøver, men fremstår som like komfortabel uansett sjanger. Tore Hegdahl er organist i Årstad kirke og også en allsidig musiker. De to har hatt et mangeårig musikalsk samarbeide, men det er først det siste året at duoprosjektet har sett dagens lys.

Kveldstoner i åpen kirke er konserter med gratis adgang - det tas opp kollekt ved utgangen. Etter konserten inviteres det til kveldsmat i menighetshuset.

(Foto: Terje Ekehaug)

Kontaktinformasjon for Storetveit menighet

Besøksadresse:

Kirkevegen 27

5072 BERGEN

Postadresse:

Kirkevegen 27

5072 BERGEN

Tlf: 55 30 81 00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"