Informasjonsmøte konfirmant 2021/22

Vil du bli konfirmant i Bergen domkirke menighet? Er du litt usikker på om du vil bli konfirmant? Lurer du på hva det vil si å være konfirmant i kirken? Vi håper å kunne svare på disse spørsmålene og flere på et åpent informasjonsmøte om konfirmantåret 2021-2022. Sted: St. Jakob kirke Når: mandag 7.juni kl. 19:00-20.00

Her vil vi fortelle om våre planer for å skape en så god og meningsfull konfirmasjonstids som mulig. Vi vil fortelle om interessegruppene det er mulig å velge, konfirmantleiren, fellessamlinger og undervisning, St. Jakob Ungkirke, gudstjenester og selve konfirmasjonsdagen. Dette er et konfirmantopplegg vi er stolt av!  

Det er mulig å komme på den selv om du ikke har bestemt deg for å bli konfirmant.

Påmeldingen skjer på nettet 

Påmeldingen vil åpne dagen etter informasjonsmøte på nettsiden vår. Da kan du fylle ut opplysningene og velg alternativer for bl.a. interessegruppe, konfirmasjonskirke og konfirmasjonsdag - og så er du påmeldt! Til høsten vil du få en mail med årsplan samt konfirmasjonsdag og tidspunkt.

NB! Frist for påmelding er 20.08.21. 

Vi håper du ønsker å være konfirmant hos oss og gleder oss veldig til å bli kjent med deg! Kjenner du noen som ikke har fått denne invitasjonen, men som kunne tenke seg å bli konfirmant så si at de er veldig velkommen på infomøtet. 

Kick-off for konfirmantåret blir lørdag og søndag 11. og 12. september så hold av helgen! Du kan glede deg.

Bernt Forstrønen (prest)

Susanne Feste Ingebrigtsen (trosopplærer)

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"