Lørdagskonserten - nasjonal sending

Lørdag 9. mai inviterer Den norske kirke i samarbeid med Bergen domkirke menighet til konsert med Sigurd Melvær Øgaard, domkantor i Bergen domkirke.  Vi får lytte til stor musikk fra orgelet denne kvelden!

Vi får nyte musikk av Johann Sebastian Bach (1685-1750), Jean Langlais (1907-1991) og Louis Vierne (1870-1937). Her er det bare å glede seg!

Sigurd Melvær Øgaard er utdannet kantor fra Griegakademiet i Bergen, og har master- og doktorgrad i korledelse fra Texas Tech University i USA. Etter dette har han vært organist i flere amerikanske kirker. Siden september 2015 har han vært ansatt som domkantor i Bergen, med hovedvekt på orgelspill.
Øgaard har undervist i orgelimprovisasjon ved Texas Tech University og University of Houston, og vært dirigent og akkompagnatør for en rekke kor. Han har gitt tallrike orgelkonserter i Europa og USA.

Hva er Lørdagskonserten? 
Lørdagskonserten er en konsertserie i regi av Den norske kirken. Under Lørdagskonserten vil du, lørdager kl 18.00, få en musikkopplevelse som er god å lytte til og som gjør godt for sjela. I denne konsertrekka tar Norges fremste kirkemusikere med gode venner, og fyller kirkene og stua di med sin fine musikk.

 

Konserten kan du høre her

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"