Babysangfilmer fra Nykirken

Savner du å komme på babysang i Nykirken? I disse tider er det ikke like lett å komme sammen til babysang-samlinger. Derfor har vi laget to filmer som du kan kose deg med hjemme sammen med barnet ditt!

Rytmeegg

I den første episoden eksperimenterer vi med rytmeegg. Om du ikke har et rytmeegg hjemme kan du lage ditt eget, ved hjelp av en tom bakepulverboks eller fluorboks som du putter ris eller sandkorn oppi. Her kan du prøve deg frem og se hva som lager gøy lyd!

Her får vi blant annet høre kjente barneviser som "Lille Petter Edderkopp" og "Se regndråper falle fra skyene". 

Hilde Tetlie og Eirik Breivik Minde - henholdsvis menighetspedagog og barne- og ungdomskantor, leder oss gjennom samlingen. 

 

Rim og regler

I den andre episoden utforsker vi rim og og kjente barneregler. Noe vi bruker mye på babysang i Nykirken er regler med bevegelser. Overgangen mellom lek, musikk og språk er ganske flytende for barn. Lek med lyder og ord er med på å legge grunnlaget for barnets språkutvikling.
 
Hilde Tetlie og Eirik Breivik Minde - henholdsvis menighetspedagog og barne- og ungdomskantor, leder oss gjennom samlingen.
 
 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"