Hjemmekontor er frivillig

Frivillig tilbakevending til kontorene er mulig fra 11. mai. Dersom man skal tilbake må nærmeste leder varsles slik at man har oversikt over hvor mange som kommer. Man kan også velge å fortsette med hjemmekontor.

- De som reiser til jobb med kollektivtrafikk, kan velge å fortsatt jobbe hjemmefra, eller reise til andre tider enn vanlig, for å unngå den verste rushtrafikken.

- Håndsspritdispensere må være tilgjengelig i lokalene. Obligatorisk bruk for alle ansatte.

Man må vurdere å vente med å åpne opp for besøk fra publikum

-          De som jobber på felleskontor foreslås å alternere med å være på kontoret annenhver uke, slik at disse kontorene brukes som enekontor.

-          Begrense fysisk møtevirksomhet, gjerne fortsette med digitale møter. Husk minimumsavstand på 1 meter mellom hver enkelt person.

-          Separate puljer for lunsj, f.eks. 3 puljer med en halvtime spisetid hver. Det må lages lister med navn for dette.

Samme tankegang på puljene som barnehagenes og barneskolenes kohorter. Dvs samme gruppe mennesker går sammen hver gang.

-          Utvidet renhold utført av ansatte. Særlig på kontaktflater slik som dørhåndtak og på toaletter. Lage en turnus for dette, og ha rengjøringsmidler tilgjengelig.

-          Ansatte i risikogrupper kan fortsatt ha hjemmekontor. Ha gjerne en dialog rundt dette med nærmeste leder

-          Syke ansatte skal ikke under noen omstendigheter gå på jobb. Hvis man har symptomer på luftveisinfeksjon, feber, vondt i halsen må man holde seg hjemme. Disse reglene gjelder fortsatt:

Man kan få sykemelding via telefonkonsultasjon med fastlege, ellers oppfordres man til å bruke egenmelding for ikke å belaste helseinstitusjonene unødig. Ved bruk av egenmelding er det viktig at dere spesifiserer om det gjelder korona-relatert sykefravær, i kommentarfeltet. Det er svært viktig at dere registrer sykemelding/egenmelding i TID fra første fraværsdag. Hvis man er i karantene skal man bruke tilsvarende fraværskode i TID.

-          Ha en bevissthet rundt risikoen for at myndighetene må stramme inn tiltakene, og at vi må sende folk hjem igjen.

Målet er å sikre trygge rammer for alle ansatte.

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"