Påmeldingssystem til julegudstjeneste

Mange menigheter ønsker å ha påmelding til julegudstjenestene i år, for å sikre godt smittevern. BKF anbefaler Medarbeideren sitt system for påmelding. Det er ett av de systemene som anses av Kirkerådet som trygt personvernsmessig.

Kirkerådet har undersøkt ulike leverandører for påmeldingssystem, og du kan lese mer om deres vurdering i denne intranettsaken fra Kirkerådet. (krever innlogging)

Agrandos Medarbeideren er anbefalt av BKF

Mange menigheter i Bergen bruker allerede Agrando sine system. Medarbeideren har nå en ny og oppdatert påmeldingsløsning. Her kan hver gruppe/kohort/familie melde seg på med en ansvarlig kontaktperson.

Informasjon om påmeldte går rett inn i Medarbeidaren. Ved registrering på arrangementet kan man krysse av folk etter hvert som de kommer.

Påmeldingsløsningen fra Agrando er gratis for kunder som har nettside/påmeldingsmodul fra Agrando – det gjelder alle menigheter i Bergen.
Se brukerveiledninger nederst på siden.

Ny nettside

Nylig har det kommet en ny nettside fra Agrando der man enklere kan registrere påmeldte på et arrangement. Der kan man velge arrangement, huke av påmeldte når de ankommer, og legge til gjester som ikke er påmeldt, samt å fjerne påmeldte som ikke kommer likevel.

Siden er under arbeid, og snart vil det være mulig å laste ned en egen app, samt å opprette nye arrangement direkte fra denne siden.
Se brukerveiledninger nederst på siden.


Informer om hvilke opplysninger som blir samlet inn

Kirkerådet har undersøkt retningslinjer for personvern, databehandling, underleverandører og hvor serveren ligger. Dette er viktig for å sikre personvernet.

En viktig del av personvernlovgivingen er at den som samler inn informasjonen må informere om:

 • Hvilke opplysinger som blir samlet inn
 • Hva de skal brukes til
 • Når de blir slettet (for tiden er regelen 14 dager)

Det er arrangøren sitt ansvar å kommunisere dette til de som melder seg på, for eksempel gjennom en arrangementstekst.

Brukerveiledning

For å lage en påmelding til f.eks en julegudstjeneste starter man i Medarbeideren – grupper. Dette er en kjapp gjennomgang på hva du skal gjøre, les hele brukerveiledningen som er vedlagt som lenke.

 • Lag en gruppe som er tilgjengelig på nett. Sett en begrensing på antall mulige deltakere. Kall gruppen f.eks «Julegudstjeneste domkirken kl. 15».
 • Lag et arrangement (Julegudstjeneste i domkirken på julaften kl. 15), koble den til gruppen du akkurat lagde ved å legge til ressurser (du finner nøyere veiledning i lenkene under)
 • Lag et påmeldingsskjema ved å logge inn her: bergen.medarbeideren.no
  Merk at du må ha administratortilgang for å logge inn her. Ta kontakt med din administrasjonsleder dersom du ikke har det. Adm.leder bestiller hos bkf-it@kirken.no.
 • I det nye skjemaet du lager trenger du bare be folk melde seg på med navn og mobilnummer. Flere opplysninger trenger vi ikke (til en gudstjeneste).
 • Koble skjemaet til gruppen du lagte (gruppen du også lenket til arrangementet)
 • Husk å huke av for type påmelding: gruppepåmelding
 • Lagre skjemaet og kopier lenken til skjemaet. Da kan du legge denne lenken ut på nettsiden slik at folk kan melde seg på. Legg den gjerne også inn i selve kalenderen på nettsiden, del den på facebook, i e-poster osv.
 • Skriv inn de nødvendige opplysninger om arrangementet på nettsiden (tid og sted og gjerne antall plasser). Skriv også inn denne setningen: Opplysningene vi samler inn blir tatt vare på i 14 dager på grunn av smittesporing, og blir slettet etter det.
 • PÅ ARRANGEMENTSDAGEN: Gå inn på medarbeideren (app eller nettside) og registrer deltakerne når de kommer. Du kan også skrive ut en liste og krysse av på papiret, dersom påmeldingen er fulltegnet i god tid før arrangementet.


Fullstendig brukerveiledning til gruppepåmelding til arrangement

Brukerveiledning til ny nettside-registrering


Videoveiledning om ny nettside-registrering


Har du spørsmål om systemet kan du sende e-post direkte til Agrando eller ta kontakt med kommunikasjonsrådgiver Gyrid Cecilie Nygaard i BKFs administrasjon.

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"