Rikdom fra Gud - og masse glede!!

Høsttakkefest med sang og glede - i kirken søndag 18.okt kl.11.00.

Søndag 18.oktober kl.11.00 går menighetens tradisjonsrike HØSTTAKKEFEST av stabelen. Dette er en familiegudstjeneste med masse sang-glede med Jeløy Kirkes Aspirantkor, Barnekor, Ungdomskor og Vokalensemble ledet av Trond Egil Oftung!

Det er mye å takke for, glede seg over og dele i kirken denne søndagen. Vi bærer inn kurver med markens grøde til alteret og vil takke Gud alt vi har fått for å leve. Det som gjør oss "rike i Gud".

Jesus snakker om det i prekenteksten som er fra Luk 12,13-21 og Bjørn Tore Pettersenpreker og leder gudstjenesten. Vi skal både takke og dele - og takkofferet gir vi denne dagen til TV-aksjonen «ET HAV AV MULIGHETER» som går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet. Store og små inviteres også til å dele nattverdens brød og vin slik Jesus ønsker.

Vi passer på alle smittevernregler og "METEREN" hele veien - kom gjerne tidlig for registrering og en god plass for å høre - og synge sammen med jentene!! Velkommen!

Kontaktinformasjon for Jeløy menighet

Besøksadresse: Per Sivles vei 3A 1511 Moss

Telefon: 91 65 60 50

Åpningstider: Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kl 10.00 - 14.00 Mandag stengt

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"