Konfirmasjon og ledertrening

Når du begynner i 9.klasse kan du bli konfirmant! Og året etter har du mulighet for å bli med på spennende lederkurs!

Ordet konfirmasjon kommer av ordet confirmare, som betyr å bekrefte / å styrke. Utgangspunktet for konfirmasjon er dåpen, og i løpet av konfirmasjonstiden i Andebu vil du  lære mer om den kristne tro som du ble døpt til. Kanskje er du ikke sikker på om du har en tro eller du vet hva du skal tro på. Det er et kjempegodt utgangpunkt! Ved å velge kirkelig konfirmasjon gir du deg selv en unik mulighet til å finne ut mer om det å ha en tro og det å leve som en kristen. Konfirmantåret starter opp i september måned. Vi har konfirmantsamlinger annenhver uke på menighetshuset i Andebu med et variert og spennende opplegg. Og i april drar vi på konfirmantleir! Konfirmantåret avsluttes med konfirmasjonsgudstjeneste i den lokale kirke(Andebu, Kodal, Høyjord).

Som menighet ønsker vi å følge ungdommene videre etter konfirmasjonstida. Året etter man er konfirmanert blir konfirmantene derfor invitert til lederkurs. I tillegg til å lære - og praktisere å være leder, lærer du mer om det å tro og være kristen. På samlingene har vi undervisning, snakker sammen i grupper, leker, har oppgaver og spiser sammen.Ledere arrangerer også turer og kvelder for ungdom sammen med Trosopplærer og som avslutning drar vi på Skjærgårdsfestivalen i juli.

 

Velkommen til konfirmantundervisning og  lederkurs! Bare ta kontakt hvis du lurer på noe!

Kontaktinformasjon for Andebu Høyjord Kodal

Andebu kirkekontor

Bankbakken 6

3158 Andebu

Telefon: 33 43 82 53

Åpningstid:

tirsdag og torsdag kl 08.30-16.00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"