Barn og unge

Sandar kirke er en åpen og inkluderende kirke hvor barn og unge har sin naturlige plass.

Alle barn 0-18 år som bor i Sandar sokn og er medlem i Den norske kirke (dvs er døpt), blir gjennom året invitert til ulike arrangementer og opplegg i kirken. Dette skjer ut fra en systematisk pedagogisk plan, som kan sammenliknes med læreplanen i skolen. I løpet av 10 års skolegang i norsk skole skal alle ha vært gjennom en viss mengde fag. På samme måte skal alle barn som tilhører kirken, ha fått tilbud om en opplæring der de blir kjent med Gud og kristen tro, med sin lokale kirke og med oss som jobber her.

Undervisningen gjennom dette 18-årige løpet er en totalformidling. Vi søker å lage opplegg som er spennende å være med på, som fremmer livsmestring og gir rom for barnas egen undring, og som fører tradisjoner og praksiser videre til nye generasjoner.

I over 2000 år har mennesker tolket sine liv inn i den store fortellingen om Gud og mennesket og hvem vi er i forhold til hverandre. Vi må være kirke for dagens mennesker i vår virkelighet. I arbeidet vårt gir vi barn og unge en sjanse til å se seg og sitt liv som en del av en større sammenheng. Vi er en arena som har tid, ønske og kompetanse til de gode samtalene - OG de gøyale aktivitetene. Vårt oppdrag er å gå med barn og unge et stykke på livsveien. Sammen deler vi verdifulle minner, gode relasjoner og en tro som bærer gjennom livet. 

Nedenfor er det en oversikt over tilbudene våre.  Klikk på aldersgruppen du vil vite mer om.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"