Konfirmasjon i Sandefjord kirke 2021

Påmeldingen har startet! Datoer for konfirmasjonene er lørdag 5. juni og søndag 6. juni. Undervisningen starter i oktober.

Nå er det din tur til å bli konfirmant!

Konfirmasjon handler om ditt liv og dine spørsmål. Helt enkelt det som er viktig for deg. Konfirmasjon handler også om å bli bedre kjent med kristen tro. Du får muligheten til å utforske mange viktige spørsmål. Gjennom året drar vi på leir/tur, og det hele avsluttes med en høytidelig og vakker konfirmasjonshandling lørdag 5. og søndag 6. juni 2021.

En konfirmanttid for alle

Kirken er et mangfoldig fellesskap, og vi ønsker at alle skal få en god konfirmanttid. Er det behov for individuell tilrettelegging eller det er økonomiske utfordringer, ta kontakt med kapellan Tore Hummelvoll (kontaktinformasjon nederst).


Er du ikke døpt?

Du er velkommen til å være med i konfirmanttiden selv om du ikke er døpt. Men selve konfirmasjonsgudstjenesten forutsetter at du er døpt. Hvert år blir omtrent 1000 ungdommer døpt i løpet av konfirmanttiden.

To valg: 1) Kulturkonfirmant eller 2) Null stress

Kulturkonfirmant - 15 plasser

I samarbeid med Musikk i Sandefjord Kirke (MiSK) tilbyr menigheten et spennende og lærerikt konfirmantopplegg med fokus på kunst og kultur. Gjennom året vil du møte flere kunstnere og musikere og glede deg over flotte kulturopplevelser. Som kulturkonfirmant får du et utviklende dannelsesår med godt sosialt fellesskap og verdifulle opplevelser på vei inn i det voksne liv. Konfirmantåret slutter med en tur til en større europeisk storby. Ansvarlige: Sokneprest Therese Bustadmo og kulturkirkekantor Svein Rustad


Null stress - ingen begrensninger på plasser

Konfirmantundervisningen er en blanding av lek og læring. Det er rom for spørsmål av alle slag, og det beste prestene vet er gode samtaler med konfirmantene. Her er noe av det vi skal oppleve sammen og lære om:

-Konfirmanthelg til Knattholmen
-Julespill og påskespill
-Vennskap og relasjoner
-Gud, Jesus og Den hellige ånd
-Solidaritet og nestekjærlighet
-Sorg og glede, godt og vondt
-Kjærlighet, seksualitet og samliv
-Bibel og bønn
-Gudstjeneste og nattverd
-Selvbilde og menneskesyn
-Miljø og rettferdighet
-Erfaring med kristne praksiser

Du kan ønske undervisning på onsdager eller torsdager.

Ansvarlig: Kapellan Tore Hummelvoll

Kostnader

Kulturkonfirmant koster kr.3200 (inkl. tur) og Null stress koster kr.1600 (inkl. leir). Økonomisk støtte kan søkes ved henvendelse til kapellan Tore Hummelvoll.

Forbehold - korona

Siden ingen har oversikt over hvordan koronapandemien vil utvikle seg, må vi ta forbehold om at planlagte arrangementer kan bli avlyst. Vi garanterer likevel at alle blir konfirmert!


Kommunikasjon gjennom Spond

Vi bruker app'en SPOND i vår kommunikasjon med konfirmanter og foresatte (gratis). Last ned appen slik at dere er klar når invitasjonen til konfirmantgruppen kommer fra oss. Det er viktig at dere ved påmeldingen registrerer konfirmantens eget mobilnummer eller oppretter en egen epostadresse. Ellers vil ikke meldingene komme frem til alle parter.

 

Påmeling til konfirmasjon og undervisning finner du HER

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"