Musikalske opplevelser for liten og stor

Babysang er et tilbud til alle barn i alderen 0-1 år sammen med foreldre. Vi møtes hver tirsdag fra 11-13 på Store Bergan kirkesenter.

Det er lagt matter på gulvet med ulike rytmeinstrumenter tilgjengelig oppå. Vi samles i ring, med fokus på lek, utforsking, musikk, sang, nærhet og inkludering. For barnet er babysang et av de første møtene med kirken. I sangstundene synges også barnesanger fra kristen barnekultur. Utgangspunktet for å delta er: "Du trenger ikke å ha en fantastisk stemme (eller ha sunget utenfor dusjen før). For barnet er din stemme den tryggeste og vakreste i verden." Poenget er ikke å skulle prestere, men å skape nærhet, trygghet og gode opplevelser sammen med ditt barn. I tillegg knyttes det også nye vennskap mellom foreldrene som er der. Det er flott å kunne bli kjent med andre som er på samme sted i livet som deg selv. Babysangen høsten 2019 drives av Turid Gulliksen, pensjonert helsesøster og Jeanette Meyer, menighetspedagog og førskolelærer. Sammen ønsker de å skape en god atmosfære med rom for den gode samtalen. Tirsdag 09.09 hadde vi høstens første babysangtreff, og vi fikk besøk av seks nydelige små babyer. Vi både danset babysamba, lærte sanger og seilte en deilig tur på både små og store bølger. Babysang er åpen for alle som har barn i alder 0-1 år. Etter sangstunden spiser vi lunsj sammen. Babysang er fin måte å stimulere sansene på. Lær sanger og regler som kan brukes hjemme! Møt andre barn og foreldre.

Jeanette Broager Meyer

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"