Velkommen til alle skolestartere!

Utdeling av 6 års bok søndag 16. juni 2019

Hurra for dere som har skolestarter i huset!

Nå er det snart skolestart, og vi vil invitere førsteklassingene til gudstjeneste i Sandefjord kirke for å feire at de skal begynne på skolen!

Vi sender ut brev til alle 6 åringer i sandefjord kirke, opm du ikke har fått invitasjon, er du allikevel hjertlig velkommen til å delta.

Dette er en gudstjeneste for hele familien så møt gjerne opp med foreldre, søsken, besteforeldre til barna eller kanskje en fadder om det passer.

Under gudstjenesten vil alle skolestarterene få boken Min kirkebok 6. Boken er en lettlest og god bok for 1-klassingene!

Boka inneholder bibelfortellinger, sanger og fortellinger om Bo og Nora. Nora har blitt seks år og skal begynne på skolen. Illustrasjonene i boka spenner fra enkle og uhøytidlige tegninger til flott kirkekunst. Min kirkebok 6 inneholder 17 sanger som handler både om 6-åringens hverdag og følelser, men som samtidig løfter fram festhalvåret i kirken med temaene påske og pinse. Boka er en god hjelp for foresatte å bevisstgjøre dåpens betydning for barna.

Håper vi får se deg!

Med vennlig hilsen alle oss i Sandefjord kirke

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"