Moss kirkes barnekor med høstens første øvelse

Moss kirkes barnekor starter med første øvelse onsdag 29. august kl. 17.30 i Moss kirke. Nye og gamle medlemmer er superhjertelig velkommen!

Moss kirkes barnekor er et kor for barn i alderen 6 - 12 år som øver hver onsdag i Moss kirke. Koret øver i to grupper, men synger sammen på konsert.

Grupper 1 øver fra kl.17.30-18.30 og består av barn fra 5 – 7 år.Gruppe 2 øver fra kl. 18.30-19.30 og består av barn fra 8 – 12 år. Koret øver hver onsdag i Moss kirke, og kjenner du noen som ønsker å starte er det bare å ta kontakt med dirigent Beate Sollie Horn på tlf. 99459121 eller på e-post

Her finner du facebooksiden til Moss kirkes barnekor

Beate Solli Horn er korets dirigent. Hun har vært aktiv i byens kulturmiljø, bl.a.som sanglærer på Kulturskolen, og hun har lang fartstid fra Jeløy kirkes barne- og ungdomskor. Hun har studert på Høgskolen i Vestfold, og for tiden studerer hun musikk og helse ved Norges musikkhøgskole.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"