Konfirmantgruppene i Moss menighet

Her finner du mer informasjon om de ulike konfirmantgruppene du kan velge mellom som konfirmant i Moss menighet. Er du glad i idrett eller frisk luft og overnatting i telt? Eller liker du å lage mat og være i samtalegruppe? Da har vi gode valg for deg!

Idrettskonfirmant

Er du glad i fysisk aktivitet? Idrettskonfirmantene har fokus på trening og undervisning, gjerne som kombinasjon.  Vi er på Arena, ute i sentrumsnære områder og noe undervisning i gymsalen på Åvangen skole. Undervisningssted kan variere litt, så her er det viktig at du er mobil ( sykkel eller annen transport).


Matkonfirmant

Som matkonfirmant så anbefaler vi at du er glad i å lage mat og ikke minst at du er glad i å spise forskjellig type mat. Som matkonfirmant vil du lære en god del om mat og undervisningen er knyttet mye opp mot mat i bibelen. Mer informasjon om det å være matkonfirmant får du også på foreldremøtet!

Friluftlivskonfirmant

Som friluftlivskonfirmant så ønsker du å være litt ute i løpet av konfirmantåret, reise på noen turer både lokalt og litt lengre. Vi har noe torsdagsundervisninger på Arena Moss, kirke- og kultursenter, men vi reiser også noen helger ut på tur i skogen med telt og lavvo. Friluftlivskonfirmanter vil bruke Guds skaperverk og det som finnes i den som arena for læring og de vil også få opplæring i førstehjelp, kompassbruk og skog/fjellvett regler. Hovedtur til Hedmark og Stange kommune siste helgen i april.

Tilrettelagt undervisning

Vi tilbyr også tilrettelagt undervisning for de som ønsker det. Det kan være undervisning alene, i smågrupper, om du er på sykehus, instutisjon eller lignende. Ta kontakt med Morten Ødegaard for å høre om hva VI kan gjøre for dere. Vi tilrettelegger i samarbeid med foresatte/verge og konfirmanten.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"