Driver tenåringen på med toppidrett                   eller bor familien i utlandet?

Unge som holder på med toppidrett eller er bosatt utenfor Norges grenser har vanskelig for å følge det vanlige konfirmantopplegget i Modum. Vi kan samarbeide slik at deler av konfirmanttiden skjer som ”nettkonfirmant” i regi av Sjømannskirken.

Å være nettkonfirmant innebærer at du får muligheten til å følge et opplegg som Sjømannskirken bruker. Opplegget består av 10 ulike temasamlinger hvor man leser, ser YouTube-videoer og sender inn sine svar på konkrete spørsmål og oppgaver til presten eller kateketen uansett hvor du er hen i verden.
I tillegg til denne fleksible nettløsningen ønsker vi også å få til at tenåringen er med på enkelte samlinger og gudstjenester når det er mulig for å bli bedre kjent før den store konfirmasjonsdagen.

En av dem som har vært nettkonfirmant i Modum er Kevin Horgmo. Han kjører motocross og har følgende å si om erfaringen sin: "Syntes det var en veldig fin ordning, som gjorde det lettere for meg å kunne bli konfirmant."

Hvis tenåringen bor i utlandet med familien sin, men har en relasjon til Modum og ønsker å ha konfirmasjonsdagen sin her, så kan også nettkonfirmant være en god ordning.

Vi er innstilt på å få til en god ordning og samarbeid om konfirmanttida.

Kontaktinformasjon for Modum menighet

Besøksadresse:
Åmot kirke
Kapellveien 1
3340 Åmot

Telefon: 32 78 32 30 
Telefon- og besøkstid: 
Kl. 9-14   (Man-fre)
Kl. 10-14 (I skolens ferier)

E-post:
kirkekontor@modumkirke.no
Vipps:
Vippsnummer 123702
eller søk opp Modum Sokn

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"