Årsmeldinger 2020

Året som ble annerledes. Årsmeldingen og regnskapet for Fellesrådet, Gjøfjell, Nesodden og Skoklefall menighet er nå tilgjengelig elektronisk.

2020 ble et meget spesielt år, også for kirken på Nesodden. Da samfunnet stengte ned i mars, kunne kirkene fremdeles holde åpent, i hvert fall i en periode og innenfor stramme rammer. I løpet av året gjorde kirken tilpasninger ut fra retningslinjer fra statlige og kommunale restriktive rammer, men det ble hedligvis aldri helt stengte kirker.

2021 startet meget positivt, men etter kort tid ble det en enda strammere ramme for å unngå smittespredning og også kirkene på Nesodden ble helt stengte. I skrivende stund ser vi imot langt lysere tiden, både med tanke på at sommeren kommer nærmere og våren har blitt varm og at samfunnet blir åpnet opp mer og mer. Møter har blitt avholdt stort sett på Teams og det ble derfor vanskelig å distribuere årsmeldingene siden de vanligvis deles ut på årsmøtene. Vi ønsker derfor å legge ut årsmeldinger her og håper samtidig at vi neste år kan gjøre alt som vanlig igjen. 

Nesodden kirkelig fellesråd, Gjøfjell menighetsråd, Nesodden menighetsråd og Skøklefall menighetsråd ønsker dere en god sommer og god helse. 

Kontaktinformasjon for Nesodden Kirkelige Fellesråd

Nesodden Kirkelige Fellesråd
Tangen Nærsenter, Vestveien 51
1452 Nesoddtangen

Kirkesenteret ligger i 2. etasje på Tangen Nærsenter, oppgang sør-øst.

 

Åpent hver dag klokka 9–15
(sommertid 9–14)

Tlf 66 96 58 20 klokka 12–15
(sommertid 01.07-31.07.21 klokka 9–12)

Fyll inn epost og klikk på «subscribe» for å abonnere på kirkens nyhetsbrev:

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"