Informasjon om dåp i Høyland sokn

Planlegger dere dåp? -Velkommen til dåp i Høyland sokn.

Selv nå i koronatiden er det fullt mulig å ha dåp. Det er imidlertid en grense på 45 personer til stede i kirkerommet samtidig. Dersom dere har spørsmål om dåp ta gjerne kontakt med sokneprest Synøve Roalkvam, tlf 913 80 551.                                                                        Det er mulig å velge dåp på de aller fleste gudstjenestene i soknet vårt. Vi har tre gudstjenestesteder: Høyland kirke, Høyland menighetshus og Sviland kyrkje. Ingen av disse stedene har gudstjeneste hver søndag.

Aktuelle datoer og klokkeslett finner du ved å følge påmeldingslenken under. Ved å følge denne lenken kan dere melde opp til dåp. Lurer dere på noe i den anledning, ring 51974770, Sandnes kirkekontor.

Om ingen av datoene skulle passe, eller om dere trenger tilrettelegging rundt dåpen, er det bare å ta kontakt med sokneprest i Høyland, Synøve Roalkvam, sr949@kirken.no.

Og - det er ingen øvre aldersgrense for å melde seg til dåp. Små barn, eldre barn, konfirmanter, ungdommer og voksne, ingen er for store til å bli døpt!

Velkommen til dåp i Høyland!