Utleie av kirkene i Ullensaker til konserter

Ullensaker har 3 konsertkirker, Hovin kirke, Jessheim kirke og Ullensaker kirke. Hovin kirke er en vakker trekirke med lite etterklang som egner seg fint til kammermusikk og rytmisk musikk. Den har omtrent 200 sitteplasser. Jessheim kirke har plass til 400 publikummere og har nytt, flott lyd- og lysanlegg og egner seg godt til rytmiske og klassiske konserter. Ullensaker kirke er en av de fineste etterkrigskirkene i Norge. Med den lange etterklangen egner den seg spesielt til kormusikk. Kammermusikk klinger også meget godt. Med nytt profesjonelt lydanlegg, kan også rytmiske musikere finne et særegent uttrykk med mye klang.

Kontaktinformasjon for Ullensaker Kirkelige Fellesråd

Dersom du har konkrete spørsmål om de kirkelige handlingene, eller du ønsker å gjøre avtale om dåp eller vigsel, ta kontakt med menighetskontoret i ditt sokn.

Har du spørsmål om gravferd, feste av gravsted, stell av graver eller andre spørsmål relatert til kirkegård og kirkebygg, ta kontakt med kirkevergens kontor.

Kst. kirkeverge
Helle Thode: 66 10 81 45 /
412 73 472

Prost Øvre Romerike
Liv Berg Krohn-Hansen:
907 38 416

Konsulent
Dene Støe: 957 37 009

Postadresse fellesrådet/
kirkevergen:
Postboks 470
2051 Jessheim

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"