Velkommen til Drop-in dåp i Furuset kirke!

Lørdag 26. oktober inviterer vi til Drop-in dåp i Furuset menighet. De fine rammene rundt dåpen kan dessverre også oppleves som et hinder for noen. Det er ikke alle som har økonomi til en stor familiefest eller en fin dåpskjole. Det er heller ikke alle som får til å planlegge en dåp i en hektisk hverdag. For noen passer lørdag bedre enn søndag. Vi ønsker å legge til rett for at flest mulig kan ta imot Guds gave i dåpen. Lørdag 26. oktober kan alle som vil komme til dekket bord. Vi arrangerer drop-in dåp hvor man på stedet kan: registrere seg, ha samtale med presten og gjennomfører dåpsgudstjeneste. Deretter avslutter vi med felles måltid. Ta med fødselsbekreftelse eller fødselsattest og minst 2 faddere over 15 år. Les mer for timeplan og annen informasjon.

Dåpsfesten er både for foreldre med små eller halvstore barn, for ungdommer som ønsker å konfirmere seg men som ikke er døpt ennå, og for voksne som ikke er døpt, men som ønsker å bli det. Vi håper at denne muligheten, med lav terskel og åpne dører inn til Furuset kirke, vil passe for deg.

Det er gjennom dåpen at du blir medlem av Den norske kirke og en del av Guds store felleskap på jorden. Dåpen er Guds frelsende gave. Vi får ta del i Jesu død og oppstandelse. Gud tar imot oss og kaller oss med navn. Han minner oss på at han ønsker å følge oss hele livet. Han elsker oss. Han har skapt oss. Og han ønsker å ta vare på det han har skapt. Han vil sette sitt nådestempel på oss. Velkommen til dåp i Furuset.   

 

 

Timeplan:

13.00 – Registrering og samtale

14.00 – Dåpsgudstjeneste

15.00 – Felles måltid

 

Velkommen!

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"