Påmelding til tårnagenthelg

Har du lyst å gå på symboljakt i kirken? Lurer du på hva slags mysterier du finner i bibelen? Liker du agentmat? Har du lyst til å teste orgelet eller klatre opp i kirketårnet? 28 og 29. mars vil 3. klassinger fra Mogreina få mulighet til å bli en Tårnagent. Her kan du lese mer og melde deg på. Lenke til påmelding finner du helt nederst, under artikkelen. Velg "Mogreina" som sokn, og merk at du ved påmelding ikke trenger å oppgi fullt fødselsnummer - det holder med de 6 første sifrene.

Her kan du utforske kirken, bibelen, tårnet og klokkene. Som agent vil du i løpet av disse dagene få mange oppdrag og mysterier som du må løse. Du vil også få en egen agentkode. På søndagen vil alle som kommer til kirken på gudstjeneste få vite hva agentene har funnet ut. Etter gudstjenesten er det kirkepiknik utenfor kirken!
 
Alle agentene sover hjemme, men vil være sammen i kirken både lørdag og søndag. Agentene møtes i Mogreina kirke lørdag kl. 15:00. Vi holder på til kl. 20:00. Søndag treffes vi igjen kl. 10.00 og holder på til kirkepiknik er ferdig ca. kl. 13.00. Foreldre, søsken og venner inviteres til gudstjenesten som selvfølgelig er en Tårnagentgudstjeneste der agentene har viktige oppgaver. Det koster ingen ting å delta på Tårnagenthelg og vi ordner med mat.
 
Englevakter
Til dere som har en 3. klassing i huset. Vil dere være Englevakter? En Englevakt er en som er med noen timer i løpet av helgen, følger barna opp i kirketårnet, hjelper til med maten, går sammen med de på symboljakt m.m.
Viktig: Vi ønsker at alle som vil, skal få mulighet til å komme, og føle seg ivaretatt. Dersom det er noen spesielle hensyn vi må ta enten med hensyn til funksjonsevne eller allergier, vil vi gjerne vite om dette.
Påmelding innen 15. mars. NB: Dersom det blir færre enn 5 deltakere, slår vi oss sammen med Hovin. Det er derfor viktig for oss å vite hvem som skal være med innen 15. mars.
 
(Ved påmelding mottar dere en e-postbekreftelse. Ta kontakt hvis denne ikke er mottatt dagen etter påmeldingen ble sendt inn)
 
Dette brevet går ut til alle vi har i vårt register (døpte medlemmer). Dersom dere vet om noen som kunne tenke seg å være med, men som ikke får dette brevet, er de selvsagt hjertelig velkommen!
 
Spørsmål? Kontakt Lasse Thorvaldsen (kontaktinfo under). 
 
Hilsen oss i Mogreina menighet

Kontaktinformasjon for Mogreina menighet

Hovin og Mogreina menighetskontor

Besøksadresse:
Jessheim kirke
Rådhusvn. 5A
2066 Jessheim

Postadresse:
Postboks 254
2051 Jessheim

Adresse Mogreina kirke:
Trondheimsvn. 1011
2054 Mogreina

Åpningstider:
Mandag - fredag 0900 - 1500

Telefon kirkekontor:
63 94 40 20

E-post:
mogreina@ullensaker.kirkene.net

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"