Trosopplæring for de største

Etter konfirmanttiden åpner det seg nye dører for ungdommens kirkelige engasjement. Vi tror at ungdommenes kompetanse og kreativitet er nødvendig for å skape en kirke for alle, nettopp fordi ungdommene sitter på erfaringer og kunnskap som vi ansatte ikke har. Dette kan igjen gi ungdommene et trygt og godt fellesskap der de kan komme slik som de er og oppleve mestring, spenning og glede.

Ungdom sosial

I tillegg til å bidra som ungdomsleder, kan du også delta på våre sosiale opplegg for ungdom. I løpet av året gjør vi mange hyggelige ting sammen som klatring, turgåing, hundekjøring, go-kart og matlaging. Her er du hjertelig velkommen uansett, du trenger ikke være leder for å være en del av vårt ungdomsmiljø. 

Festihall

Festihall er en minifestival og en litt større happening som er felles for hele prostiet vårt. Der møtes de mellom 12 og 13 år til overnatting, hoppeslott, trosopplæring, musikk, nye venner og mye moro!

Klatringtekst.jpg

MILK - ledertrening

Etter konfirmanttiden får du mulighet til å begynne i vårt ledertreningsopplegg. Vårt ledertreningopplegg tar utgangspunkt i noe som heter MILK - MiniLederKurs. Her får du den opplæringen du trenger for å bli en ungdomsleder i Vestre Toten. 

Ungdomsleder i Vestre Toten

I Vestre Toten har du mulighet til å bli med i vårt flotte ungdomslederteam etter fullført MILK ledertreningskurs. Som ungdomsleder kan du bidra til at konfirmantene våre får en fin konfirmanttid, eller at barn får gode leiropplevelser. Ungdomslederne våre er også sentrale i vårt lokale barne- og ungdomsarbeid i menighetene. 

Vårt lederprogram begynner i midten av august. Da samles vi for å bli kjent med nye ledere, og spise sammen. Dette er en fin måte å markere det nye semesteret. 

Vi har jevnlige ULV-samlinger i kirkekjelleren på Raufoss og noen ganger samles vi en helg for å planlegge konfirmantleir i hyggelig selskap. I ULV er det fullt mulig å være med selv om du er litt usikker på hva slags ungdomsleder du vil være. Som ULV-er får du mulighet til å utvikle dine talenter, og bruke det du er god til i ungdomslederarbeidet. 

Som ungdomsleder er du med å passer på at barn og ungdom har gode opplevelser under våre arrangementer. Du kan også være med i lovsangsband eller hjelpe til på barnekor eller babysang. Flere av ungdomslederne er også med å hjelper med alt det praktiske rundt våre arrangementer som grilling, bæring og rigging. 

Eksempler på arrangementer hvor ungdomsledere deltar:

  • Lys Våken
  • Tårnagenter
  • Festihall
  • Konfirmantundervisning
  • Konfirmantleir
  • Gudstjenester

 

Kontaktinformasjon for Vestre Toten kirkelige fellesråd

Vestre Toten kirkelige fellesråd

Telefon: 960 98 321,
E-postge878@kirken.no

Postadresse: Postboks 84,
2831 Raufoss

Besøksadresse: Kirkevegen 4,
2830 Raufoss

Raufoss menighet

Telefon: 960 98 320,
Epostbh936@kirken.no

Postadresse: Postboks 84, 2831 Raufoss

Besøksadresse: Kirkevegen 4,
2830 Raufoss

Ås menighet og Eina menighet

Telefon: 960 98 330,
E-post: ht436@kirken.no

Post/besøksadresse:
Svein Erik Strandlies v. 10, 2840 Reinsvoll

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"