Informasjon om våre tilbud - oppdatert 12.04.21

Alle fysiske gudstjenester er avlyst til og med 18. april. Vielser, dåp, begravelser og bisettelser  gjennomføres med antallsbegrensning.

Årsmøte i Kroer menighet
Kroer menighets årsmøte som skulle vært til 18. april utsettes, ny informasjon kommer. Se mer informasjon her!

Kirken er åpen på nett!
Vi tilbyr et variert program gjennom uka - følg oss gjerne på Facebook, YouTube og Instagram (se informasjon nederst på siden).

Følg vår digitale bønnegruppe! 
Vi har en digital bønnegruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/825387614972215, hvor du blant annet kan legge ut bønner eller bønnebehov.

Trenger du noen å snakke med?
Ansatte i kirken er tilgjengelig for en prat når du trenger det. Vi har taushetsplikt. Ingenting er for lite eller for stort å snakke om, det er rom for deg, ditt liv og dine spørsmål. Nederst på siden finner du telefonnummer til enkeltpersoner og andre organisasjoner det også er mulig å kontakte.

Ungikirka
Ungdomsteamet vårt er på snapchat. Hver mandag, onsdag og fredag logger Ingrid (prest), Karen Elisabeth (diakon) og Jenny (kateket) seg på kontoen «Ungikirka». Der snapper vi om forskjellige temaer og deler glimt fra hverdagen. Tanken med kontoen er å være til stede der ungdommen er – og være tilgjengelig for både spørsmål og chatting/samtaler. VI har taushetsplikt og ønsker gjerne å være en samtalepartner i livets oppturer og nedturer. Søk oss opp og følg «Ungikirka»!

Vi er her for deg!

 

 

 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"