Velkommen til tipp-topp 4-årsklubb!

To torsdager denne høsten samles vi til 4-årsklubb i Ås arbeidskirke. Klubbsamlingene er for deg som fyller 4 år i år, og vi ønsker at du kommer i følge med en voksen.

På klubben skal vi leke, få høre en spennende fortelling fra Bibelen, lage noe, synge, gå på skattejakt og ha det moro sammen.

På den første samlingen vil barna få utdelt et aktivitetshefte og på den siste samlingen blir 4-årsboken høytidelig overrakt 4-åringen. Boken inneholder et knippe bibelfortellinger, sanger og tema som er tilpasset aldersgruppen. Tegneseriefigurene Bo og Nora følger oss gjennom hele boken.

Vanligvis deles 4-årsboken ut under en gudstjeneste i kirka. Men for å ivareta smittevernet, gjør vi det på denne samlingen i år. Det kan bli vel så fint J

Datoene for klubbsamlingene er: Torsdag 10. og 17. september.

Samlingene varer fra kl. 17.00 til ca. 18.30

Det er også mulig å være med på én av klubbsamlingene om man ikke har mulighet til å være med på begge. Hvis dere ikke har mulighet til å delta på klubbsamling, men likevel ønsker å få boka, kan dette ordnes ved at dere henvender dere til kirkekontoret.

Har ditt barn behov for tilrettelegging av noe slag?

Ta kontakt!

 

Påmelding: https://secure2.mylabora.com/Påmelding?oid=deb80c25-5422-4072-aa12-78805da9909a&fid=83196ad5-2fe1-43fe-91b4-29eb4210140e

Påmeldingsfrist: Tirsdag 8. september.

For å ivareta smittevernet er det viktig at dere melder dere på på forhånd. En voksen må også være sammen med barnet. Det kan bli fullt, men vi håper å ha plass til alle som ønsker å komme.

Hjertelig velkommen!

 

Hilsen Jenny Marie Ågedal,
Kateket i Ås og Kroer menigheter.

 

4-årsbok.jpg

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"