Kjenner du en 6-åring, eller en som fyller 6 år i år?

Hvert år deler vi ut 6-årsbok i Nordby menighet til alle barna som skal begynne i 1. klasse til høsten. Skolestart er en viktig milepæl i barnas liv som vi ønsker å markere i menigheten!Vanligvis inviterer vi til 6-årskurs på Nordby menighetssenter og til Blomsterfest i Nordby kirke.  Det er dessverre ikke mulig nå i disse koronatider.

I fjor sendte vi boken Tre i et tre i posten og det var veldig populært! Boken er skrevet av Runar Bang og handler om tre venner Erlend, Stian og Tuva som begynner i 1.klasse og de opplever mye morsomt sammen både på skolen og i kirken.

I år inviterer vi 6-åringene til en samling med 6 årsbok-utdeling i Nordby kirke onsdag 9. juni kl. 17.00 – 18.00.  6-åringene får møte barnekoret KidSing som vi har planlagt å ha felles sommeravslutning med. Det blir sang, lek og is!

Vi skal også feire Blomsterfest på plenen bak Nordby menighetssenter søndag 6. juni kl. 11.00.  Vi håper på strålende vær! Det blir en familiegudstjeneste med kjente barnesanger, en kort Bibelfortelling, bønn for 6-åringene og utendørs kirkekaffe etterpå.

Man kan ta imot boken på Blomsterfest også hvis dere ikke har mulighet til å komme 9. juni, eller den kan sendes i posten etter avtale.

Hjertelig velkommen!

Påmelding sendes til Timea kateket, se kontaktinformasjone nederst på siden Dette er nødvendig for å kunne ivareta smittevern på våre arrangementer og skape en trygg omgivelse for anledningen.

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"