Hei du som er født i 2014! Vil du være en agent for miljøet? Vi trenger deg!

I bibelen kan vi lese en fortelling om at alt ble skapt – og at Gud gav menneskene et oppdrag: å ta vare på jorda vår. Det vil vi ta på alvor!

Derfor inviterer vi deg til å delta på en morsom natursti, der du kanskje kan lære noe nytt om miljøet og i tillegg få en deilig tur ut i den fine naturen. Ta med deg en voksen, og gjerne en venn, og delta!  Det blir premie til dem som gjennomfører: noe som kan legges i jorda og som vokser og gror, noe spiselig og en liten bok med påskefortellingen i.

Naturstien er plassert rundt Ås arbeidskirke, og dere får nærmere beskrivelse ved påmelding. Den henger oppe hele søndag 14. mars og mandag 15. mars, så dere kan ta en tur ut, enten i helga, eller på plandagen. Ta gjerne med en pose -og plukk søppel på veien! Fyll ut tur-bingoen som du finner på baksiden av invitasjonen nederst på siden.

Påmelding innen fredag 12. mars: https://as.medarbeideren.no/Påmeldinger/Påmeldingsskjema?oid=deb80c25-5422-4072-aa12-78805da9909a&fid=7791b9e7-7876-4453-b20d-758cf1d43bb9 (her må du ha hjelp av en voksen!), og meld deg på for å få kart og beskrivelse av naturstien.

Håper du blir med! 😊

Agent for miljøet er den første i rekken av tre agentsamlinger dere blir invitert med på. I år er agent for miljøet korona-tilpasset, men vanligvis inviterer vi til sosiale samlinger. Som 8-åringer, blir dere invitert til Tårnagenter og året etter til Agent for rettferdighet.

 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"