FAMILIEFREDAG

Familiefredag er et tilbud for hele familien. En fredag i måneden samles vi til middag kl. 16.30. i arbeidskirken.

Etter middag er det en samling med sang, musikk og alderstilp asset andakt for barna. Den siste timen bruker vi på lek, aktiviteter og hobbyaktiviteter – så her skal det være noe for enhver! Kl. 18.30 samles vi til en felles avslutning. Lillebror, storesøster og eldstebror, mor og far, tanter og onkler, bestemor og bestefar er alle varmt velkommen i fellesskapet!

Datoene for vårens familiefredag er:  10. mars, 7. april og 5. mai. Påmelding til Øygunn på tlf.986 22 931 innen onsdagen før familiefredag.


Foto: Jenny Marie Ågedal

Vil du være med og støtte Familiefredag?

Familiefredag er nå meldt inn i NMSU som er en kristen barne og ungdoms-organisasjon. For hvert betalende medlem, som er under 26 år, vil vi motta Frifondmidler og kommunal støtte. Dette sikrer vår økonomi og gjør at vi kan fortsette med middag og aktiviteter for familier her i arbeidskirken.

Det koster 50 kr pr barn for medlemskap et kalenderår. Du kan melde inn barnet ved å sende VIPPS til Ås menighet (10679) merket med «Familiefredag, barnets navn, barnets fødselsdato» Eller overføre pengene til konto 1654.20.17167 med informasjonen (over) i kommentarfeltet.

Velkommen på familiefredag!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"