INVITER EN UTENLANDSK STUDENT PÅ EN KOPP KAFFE

Hvert år kommer flere hundre internasjonale studenter til NMBU. Vi ønsker at alle disse skal føle seg velkommen og inkludert. At de skal bli kjent med norsk kultur.

I mange år har vi utfordret innbyggerne i Ås til å invitere utenlandske studenter hjem til et enkelt kaffemåltid og et par timers prat. Vi vet at dette blir satt stor pris på av studentene. Og at de fleste norske vertskapene synes dette er givende og interessant.

Også denne høsten vil vi gjennomføre Kaffekopp-prosjektet. Vi utfordrer familier, par og enkeltpersoner til å åpne hjemmet sitt noen kveldstimer for en eller flere utenlandske studenter som nylig har kommet hit.

Vi ber alle interesserte melde fra til Ås kirkekontor ved Linda Janson-Haddal, e-post: linda.janson-haddal@as.kommune.no, tlf. 6496 2347.

Vi inviterer de utenlandske studentene til å registrere seg til denne type besøk, og så samarbeider vi for å finne vellykkede koblinger mellom dere og studentene fra den store verden.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"