Velkommen til Kvinnenes internasjonale bønnedag fredag 5. mars 2021

Kvinnenes Internasjonale Bønnedag startet i USA i 1887, da kvinner fra ulike kirkesamfunn samlet seg om en felles bønnedag. I dag har bønnedagen komiteer i mer enn 170 land og regioner. I Norge startet slike samlinger i slutten av 1920-årene. Kollekten som samles inn, går til Bibelselskapets bibelmisjonsarbeid. Bibelselskapet  prøver, i samarbeid med sine internasjonale kontakter  å finne kvinnerelaterte prosjekt i de landene bønnedagsprogrammet kommer fra. I år er det Vanuatu, en øygruppe i Melanesia, øst for Australia.

For to år siden begynte vi å feire denne dagen sammen i våre tre menigheter. I år kan vi dessverre ikke samles, men kvinner over hele verden kan gå sammen og løfte opp Vanuatu og prosjektet Bygg på fast grunn.

Det er laget et digitalt opplegg med andakt, bønn og musikkinnslag som er tilgjengelig ved å klikke på lenken nedenfor. Man kan følge bønnedagsprogrammet laget av bønnedagskomiteen i Vanuatu. Bibelteksten for dagen er fra Matteus 7,24-29.

Gaver til prosjektet kan sendes via VIPPS 94418 (merk med KIB) eller kontonummeret:3000.16.16869

Vi  får lene oss på Jesu ord om at  der hvor to eller tre er samlet i hans navn, der vil han være midt i blant oss. Ønsker dere en velsignet kveld!

                        Bønnedagskommiteen i Ås: Bjørg Winnem Moen og Timea Holby

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"