Er du 11 år?  Bli med på Lys våken!

Natt til 1. søndag i advent skal vi feire nyttårsaften i kirken. Helgen 26.-27. november ønsker vi 11 åringene velkommen til Lys våken og overnatting i Ås arbeidskirke.

Lys våken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv. Mange menigheter i Den norske kirke er med og arrangerer dette.

Vi samles lørdag 26. november, kl. 16.00 i Ås arbeidskirke. Der vil vi ha et variert program med leker, aktiviteter, forberedelser av gudstjeneste, måltider og sosialt samvær. Når kvelden kommer, overnatter vi i kirken.

 

Søndag spiser vi frokost sammen, før vi gjør de siste forberedelsene til gudstjenesten. Alle er selvfølgelig hjertelig velkommen til å være med på den, så inviter med dere de dere ønsker skal komme og gjerne fadderne dine. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe.

Alle 11 åringer i Ås kommune som er medlemmer i Den norske kirke, eller står som tilhørende i vårt register får invitasjon i posten i løpet av uke 45. Påmeldingsfristen er satt til 23. november, og du melder deg på ved å sende en e-post/sms til kateket Jenny Marie Ågedal. Kontakt info finnes under, sammen med invitasjonen og informasjon til foresatte.

Vi håper å se mange 11 åringer i kirken denne helgen, dette blir garantert moro!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"