Oppstart og påmelding til gudstjenester

Vi starter opp igjen med gudstjenester i kirkene i Ås. Det blir påmelding til gudstjenestene. Første gudstjeneste blir Kristi himmelfartsdag 21. mai.

Det er åpnet for arrangementer med maksimalt 50 deltakere (pluss medvirkende) og vi starter opp med gudstjenester på søn- og helligdager fra og med Kristi himmelfartsdag 21. mai.

Restriksjonene gjør at vi har rom for 50 deltakere i Ås kirke og Ås arbeidskirke, 30 i Nordby kirke og 20 i Kroer kirke. Kirken er som ansvarlig arrangør pålagt å ha oversikt over hvem som er til stede på gudstjenestene. Vi vil derfor ha forhåndspåmelding til gudstjenestene.

Ved påmelding registreres navn og telefonnummer til hver deltaker. Opplysningene skal brukes til en eventuell smittesporing dersom noen blir syke. Vi bruker også opplysningene til å sjekke at de frammøtte er påmeldt når de kommer til kirken. Opplysningene blir slettet 10 dager etter samlingen.

Påmeldingsskjema vil vise hvor mange plasser som er ledig på hver gudstjeneste. Dersom du ikke finner ønsket gudstjeneste er det enten fordi det er fullt, eller fordi det ikke er åpnet for påmelding til den aktuelle gudstjenesten enda. Vi ber om at det kun meldes på til gudstjenester du vet du skal delta på.

Det skal fylles ut et skjema for hver person som vil melde seg på. Påmeldingsskjema finner du her: påmelding.

Du kan også melde deg på ved å ringe kirkekontoret på telefon 64 96 23 30. Den ansatte vil da fylle ut skjema med navn, telefonnummer og ønsket gudstjeneste.

 

Smittevern ved gudstjenester og kirkelige handlinger bygge på fire hovedprinsipper;

  • Syke personer skal ikke delta eller være til stede. Dersom du er i karantene eller har symptomer på luftveisinfeksjon må du holde deg hjemme.
  • Gode rutiner for håndhygiene og renhold. Det vil være tilgjengelig håndsprit i krikene.
  • God avstand og minst mulig kontakt mellom personer. Annenhver benk i kirken vil være avsperret. Hold god avstand på benken. Personer fra samme husstand kan sitte sammen. Ingen håndhilsing eller klemming.
  • Minst mulig felles bruk og berøring av inventar og utstyr. Vi vil ikke bruke salmebøker, men programark blir delt ut.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"