Vi er her for deg!

Vi opplever en annerledes og rar tid, og i solidaritet med hverandre må vi unngå å møtes ansikt til ansikt så langt det går. Men selv om vi ikke kan møtes slik vi pleier, så er kirken der for deg på forskjellige måter og informasjon om hvordan du kan nå oss finner du på kirkens nettsider, facebook-sider, instagram og andre sosiale media.

Vi opplever en annerledes og rar tid, og i solidaritet med hverandre må vi unngå å møtes ansikt til ansikt så langt det går. Men selv om vi ikke kan møtes slik vi pleier, så er kirken der for deg på forskjellige måter og informasjon om hvordan du kan nå oss finner du på kirken nettsider, facebook-sider, instagram og andre sosiale media. Her er noen av tilbudene:
 
- På søndager legger vi ut lenke til gudstjenester kl. 11.00 på facebooksidene til Nordby og Kroer/Ås, og på menighetenes hjemmesider.
 
- Hver ukedag mellom 10.00 og 14.00 er våre prester, kateketer og diakon tilgjengelige på telefon hvis du ønsker samtale eller forbønn.
 
- Hver dag ca. kl. 15.30 og 22.30 legger vi ut en bønn.
 
- Etter hvert vil vi også legge ut ting til konfirmantene og tilpasset de ulike aldersfasene i trosopplæringen, og for voksne.
 
- Du er velkommen til å komme med ønsker om hva du kunne tenke deg at vi kan bidra med.
 
- I denne tiden tenker vi særlig på alle som er rammet av sykdom, og er usikre og engstelige, og vi ber for alle helsearbeidere og de som bærer tunge byrder for å bidra til helse og livsmot. Hver dag vil vi tenne lys og be for alle som nå har fått sine liv endret.
 
En bønn:
 
Kjære Gud! Vi ber om håp og styrke i denne merkelige og vonde tiden. Trøst alle som er syke, og se særlig til dem som er i livsfare. Vi ber om tålmodighet og utholdenhet for alle som sitter i karantene. Vær nær hos alle ensomme. Hjelp oss å bruke vår fantasi godt så vi kan holde sammen, selv om vi ikke kan være sammen. Vern vårt helsepersonell mot fare, og gi landets og verdens ledere vilje og mot til å gjøre det beste for alle mennesker. Vis dem den rette vei. Gud, vi ber i tillit til din kjærlighet og barmhjertighet. Amen

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"