Barnehagelærer i Østenstad menighets barnehage

Østenstad menighetsbarnehage barnehage søker etter en barnehagelærer. Har du blikk for barns lek og er du bevisst egen rolle? Er du varm og grensesettende voksen i møte med barn i ulike situasjoner? Er du engasjert, reflektert og verdsetter kunnskap? Og vet at barna har noe å lære av deg som menneske? Liker du også å være ute og være på tur med barn? Da er det nettopp DEG vi søker!

Østenstad menighetsbarnehage er en en-avdelingsbarnehage, som ligger i underetasjen til Østenstad kirke. Barnehagen eies av Østenstad menighet og har en kristen formålsparagraf.  Barnehagen har et stort og flott naturområde, med bålplass i tillegg til lekeapparater. Vi bruker også nærområdet til turer, for eksempel turer til "skogen vår", der det også er gapahuk. Vårt ønske er at barnehagen skal kjennetegnes av GLEDE, GLØD og TID. Du kan lese mer om Østenstad menighetsbarnehage på våre nettsider: https://kirken.no/nb-NO/fellesrad/askerfellesrad/menigheter/ostenstad-menighetsbarnehage/info-om-ostenstad-menighetsbarnehage/

 
Søkere vil bli vurdert i forhold til personlig egnethet, i tillegg til kompetanse og erfaring. MIA har et mål om å være barnehager preget av mangfold - vi oppfordrer derfor også menn til å søke på stillingen.

Link til stillingsannonse

Kontaktinformasjon for Asker kirkelige fellesråd

Asker kirkelige fellesråd 

Besøksadresse:  Kirkelia 5, 

1384 Asker 

Telefon: 66754090 

Telefon- og besøkstid: 

Man-fre 09.00-15.00

E-post: post.asker@kirken.no

Ansvarlig redaktør: John Grimsby, kirkesjef i Asker

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"