Pedagogisk leder og barnehaglærer i Engelsrud barnehage

Engelsrud barnehage søker etter en pedagogiske ledere og en barnehagelærer. Har du blikk for barns lek og er du bevisst egen rolle? Er du varm og grensesettende voksen i møte med barn i ulike situasjoner? Er du engasjert, reflektert og verdsetter kunnskap? Og vet at barna har noe å lære av deg som menneske? Liker du også å være ute og være på tur med barn? Da er det nettopp DEG vi søker!

Engelsrud barnehage ligger idyllisk til ved Nordvannet på Engelsrud i Asker, og har to avdelinger med 27 barn. Barnehagen eies av Vardåsen menighet og har en kristen formålsparagraf. Vi har et stort innegjerdet uteområde, med fin naturtomt, som gir varierte lekeutfordringer og gode turmuligheter i trygge omgivelser. Vi ønsker at barna hver dag skal kjenne glede ved å komme til oss og at de skal oppleve at vi har tid til hvert enkelt barn. Vi legger også vekt på godt foreldresamarbeid. Du kan lese mer om Engelsrud barnehage på våre nettsider:
https://kirken.no/nb-NO/fellesrad/askerfellesrad/menigheter/engelsrud-barnehage/
 
Søkere vil bli vurdert i forhold til personlig egnethet, i tillegg til kompetanse og erfaring. MIA har et mål om å være barnehager preget av mangfold - vi oppfordrer derfor også menn til å søke på stillingene.

Link til stillingsannonsen

Kontaktinformasjon for Asker kirkelige fellesråd

Asker kirkelige fellesråd 

Besøksadresse:  Kirkelia 5, 

1384 Asker 

Telefon: 66754090 

Telefon- og besøkstid: 

Man-fre 09.00-15.00

E-post: post.asker@kirken.no

Ansvarlig redaktør: John Grimsby, kirkesjef i Asker

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"