Pedagogisk leder og barnehaglærer i Holmentoppen barnehage

Holmentoppen barnehage søker etter en pedagogiske ledere og en barnehagelærer. Har du blikk for barns lek og er du bevisst egen rolle? Er du varm og grensesettende voksen i møte med barn i ulike situasjoner? Er du engasjert, reflektert og verdsetter kunnskap? Og vet at barna har noe å lære av deg som menneske? Liker du også å være ute og være på tur med barn? Da er det nettopp DEG vi søker!

Holmentoppen barnehage er en hyggelig en-avdelings barnehage i lyse, trivelige lokaler. Vi er 15-18 barn i alderen 1-6 år. Barnehagen eies av Holmen menighet og har en kristen formålsparagraf. Den ligger sentralt i naturskjønne omgivelser på Nesbru. Holmentoppen barnehage skårer høyest av barnehagene i Asker og Bærum i Utdanningsdirektoratet sin undersøkelse om foreldretilfredshet i barnehagene. Du kan lese mer om Holmentoppen barnehage på våre nettsider: https://kirken.no/nb-NO/fellesrad/asker-fellesrad/menigheter/holmen/om-holmen-kirke/holmentoppen-barnehage/
 
Søkere vil bli vurdert i forhold til personlig egnethet, i tillegg til kompetanse og erfaring. MIA har et mål om å være barnehager preget av mangfold - vi oppfordrer derfor også menn til å søke på denne stillingen.

Link til stillingsannonse
 

Kontaktinformasjon for Asker kirkelige fellesråd

Asker kirkelige fellesråd 

Besøksadresse:  Kirkelia 5, 

1384 Asker 

Telefon: 66754090 

Telefon- og besøkstid: 

Man-fre 09.00-15.00

E-post: post.asker@kirken.no

Ansvarlig redaktør: John Grimsby, kirkesjef i Asker

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"