Åpen kirke i Holmsbu

Praktisk informasjon

Fra:8.8.2020 - kl.13.30

Til:8.8.2020 - kl.17.00

Sted:Kunstnerkirken i Holmsbu

Arrangør:Asker kirkelige fellesråd, Søndre Hurum menighet og Kulturåret 2020

Vi vil gjerne vise fram Kunstnerkirken i Holmsbu i all sin prakt. I sommer vil kirken være åpen på lørdagene 4.juli til og med 8. august med litt ulike kunstneriske innslag. Vi har valgt å kalle denne serien for "Tro håp, kjærlighet og alt det derre andre". 

Frank Tangen, som er formidler, journalist og forfatter forteller om historien bak Holmsbukolonien og viser oss rundt i kirken. Han er blant annet medforfatter av bøkene "Kunstnerkirken i Holmsbu" og "Det er derfor vi bor her - en reise i nye Asker". 

Temaet for vår serie denne sommeren vil gjenspeile seg i hva Frank Tangen fokuserer på i sin omvisning fra kl. 15:00.

Sigrun Sekkelsten Daljord er en sopran med bachelor i sang fra UIT- Norges Arktiske universitet. Hun er 27 år gammel og det siste året har hun gått på Operastudion i Stockholm. Hun har også mange år bak seg som aktiv i korarbeidet som sanger og leder i kirken i Hokksund der hun kommer fra og har også vært på et års turne for KFUK-KFUM Globals «Stop Powerty-tour» i Kenya, Tanzania og Norge.

Sigrun søker nå videre på en masterutdannelse i opera.

Hun akkompagneres av vår egen Tatiana Kapustina som har begynt som organist i Hurum fra 1. mars 2020. Hun er født og oppvokst i Karelen i Russland og har 7-års utdannelse fra musikkhøgskole i Russland. Tatiana flyttet permanent til Norge i 2018 på grunn av kjærlighet.

I løpet av disse timene på en lørdag vil du kunne få en omvisning, litt kultur og rom for meditasjon og andakt i kirken vi er så stolte av. Førstkommende lørdag har følgende program: 

14:00

Omvisning v/Frank Tangen

15:00

TRO, HÅP, KJÆRLIGHET OG ALT DET DERRE ANDRE:

Kulturelt innslag v/Sigrun Sekkelsten Daljord, Tatiana Kapustina og Frank Tangen

13:30 - 17:00

Kirken er åpen

Det er gratis adgang.

Hvis du ønsker å gi et bidrag til videreføring av prosjektet «Åpen kirke i Holmsbu» kan du vippse til 72037.

På grunn av smittevernhensyn fører vi navnelister ved inngangen, listene makuleres etter 10 dager. Vi oppfordrer alle til å overholde regelen om 1-metersavstand til hverandre.