Stell av grav

Gravplassforvaltningen kan etter avtale med fester, og mot betaling, foreta stellet av graven. Bestillinger må gjøres senest 15. mars, men gjerne så tidlig som mulig.

Det finnes følgende muligheter for dette:

 1. Forhåndsbetalt gravstell – det vil si at det settes av en avtalt sum penger på en bankkonto som gravplassforvaltningen  forvalter. Her gjøres det skriftelige avtaler hva ordningen skal inneholde. Fester/kontaktperson får varsel på forhånd når det ikke lenger er dekning for årets stell på kontoen. Prisene for gravstellet kan endres uten at fester/kontaktperson varsles. Gravplassforvaltningen kanopplyse om hvor mye midler som er igjen.
 2. Årlig stell – avtale hvor det sendes faktura hver vår som må betales innen fastsatt dato for å få stell for inneværende år.

  For begge avtalene gjelder følgende:
 1. Planting, luking og vanning i perioden mai-august. Det plantes stemor i begynnelsen av mai, og sommerblomster etter pinse, som stelles ut august.
  Gravferdsavdelingen velger blomstertyper og spesielle ønsker kan vi dessverre ikke oppfylle.
  Det monteres en plantekasse i bedet, noe som gir et finere blomsterflor.
  Plantekassene er kirkegårdens eie (gamle avtaler i Røyken og Hurum har privateide plantekasser) og blir fjernet når avtalen opphører.
  Avtaler for fullverdig stell må gjøres før 15. mars. Gjøres avtalen senere (senest 15. april ) gjelder den kun for sommerbeplantning i begynnelsen av juni. Avtalen er ikke gyldig før den er registrert innbetalt hos oss til forfallsdato.
 2. Med et tillegg i prisen kan det også bestilles planting av høstplanter i september og krans til Alle Helgensdag og til jul. 

 

Vi tar gjerne imot bestillinger pr epost
Oppgi: hvilken kirkegård, navn på sist gravlagte, om du ønsker forhåndsbetalt eller med årlig faktura, samt hvilken tjenester du ønsker.


Alle priser finner du i vår prisliste. Se menypunkt under.

 

Kontaktinformasjon for Gravferdsavdelingen

Postadresse: 
Gravferdsavdelingen
Asker kirkelige fellesråd
Kirkelia 5
1384 Asker

 

Besøksadresse:
Kirkelia 9
(kjelleren på Asker kapell)

Kontaktinformasjon:
Telefon: 66754095
gravferd.asker@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"