Årsmøte og årsmelding

Planen var å holde menighetens årsmøte søndag 11. april etter gudstjenesten i Asker kirke kl. 11, i det vi trodde skulle være en tryggere tid etter påske. Da smittesituasjonen gjør at det ikke er mulig å møtes fysisk da, blir løsningen i år et digitalt alternativ

Søndag 11. april kl. 18.00 deler vi - som erstatning for et fysisk årsmøte - en film med informasjon om årsmeldingen 2020, samt bilder fra fjoråret i Asker menighet. Filmen blir lagt ut i kalenderen her inne, samt både på facebook og på youtube. I etterkant blir det mulig å kommentere eller stille spørsmål - enten åpent for alle på facebook, eller i en mail eller sms til daglig leder, Grete Ellingsen Aaby (se kontaktinformasjon nedenfor). Vi er flere som vil være tilgjengelige for å svare på facebook i løpet av søndag kveld, men "møtet" vil være åpent også utover i neste uke, på den måten at dere er velkomne til å kommentere og stille spørsmål. Vi vil fortløpende legge svarene ut her.

Om årsmeldingen:

Året 2020 ble et spesielt år preget av pandemi. Vi ble gode på å gjøre mange ting på nye måter. Mye måtte flyttes over på digitale arenaer. Noen arrangementer ble flyttet ut i friluft. Dugnad er vi blitt eksperter på, både når det gjelder smittevern og når vi snakker om giverdugnad.  Vi er blitt så fleksible og tilpasningsdyktige som aldri før, for antall endringer i retningslinjer i løpet av ett år er ny rekord. Vi klarte å utnytte de mulighetene vi hadde – for konfirmasjonsundervisning, for aktiviteter for barn og unge og faktisk noen få konserter på høstparten. Menighetsrådet ble ganske gode på Teamsmøter. Frivillige ble skikkelig gode på å holde åpen kirke, ikke minst i julen da flertallet av de ansatte var tatt ut i streik. Og Asker kirke og menigheten fikk sole seg litt i glansen av prinsekonfirmasjon og direkteoverføring på NRK TV i september.

Alt i alt et minneverdig år. Og ikke minst – et år der vi fikk kjenne på verdien av fellesskapet. Både fraværet av (det fysiske) fellesskapet og lengselen etter dette. Men også verdien av et fellesskap tross avstand – i videomøter, på sosiale medier, over telefon eller utendørs. Alt dette, og mer til kan du nå lese om i årsmeldingen som nå er klar.

Kontaktinformasjon for Asker menighet

Asker menighet

Kirkelia 3

1384 Asker

Telefon: 66754090

Telefon og besøkstid:

Mandag - fredag 08.30 - 15.30

Mail: asker.menighet.asker@kirken.no

Asker kirke ligger i Kirkelia 7

Kontonummer: 1620 30 33110

Vippsnummer: 11783

Kirkeskyss: 91153563


Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"