Drop-in dåp i Asker og Holmsbu kirke 9. mai kl. 13-15

Er du av en eller annen grunn ikke blitt døpt? Søndag 9. mai kl. 13–15 kan udøpte i alle aldre komme innom Asker eller Holmsbu kirke og bli døpt – der og da!

Skulle du ønske du var døpt? For den som ikke ble døpt som barn, kan veien til døpefonten virke lang. Menighetene i Asker vil gjøre det enklere å bli døpt, enten du er ung eller gammel. Søndag 9. mai kl. 13-15 åpner kirkedørene i Asker kirke og Holmsbu kirke for drop-in-dåp. Det betyr at man kan komme som man er, uten avtale, om du vil - uten faddere (vi har frivillige som kan være faddere), uten annen forberedelse enn at man har bestemt seg for å døpes.

Hva er dåp?

Gjennom dåpen blir man en del av et fellesskap som strekker seg over hele verden – og gjennom alle tider. Dette fellesskapet er bygget opp omkring troen på Jesus Kristus, Guds sønn og menneskenes frelser. Med tre håndfuller vann - til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn - blir man bundet sammen med Jesus Kristus og medlem av i Den norske kirke.

Hvem, hva, hvor?

Sokneprestene Janneke Riskild fra Søndre Hurum menighet og Magnus Pettersen Kjellin fra Heggedal menighet vil ta imot alle som ønsker å bli døpt denne dagen. Man møter opp i enten Asker eller Holmsbu kirke hvor man blir registrert og evt. får en kopp kaffe mens man venter på tur. Ta med gyldig legitimasjon, eller fødselsattest (for barn uten legitimasjon). Deretter blir det dåp i en enkel, men høytidelig seremoni.

Smittevern

Kirken følger smittevernsreglene nøye, og de som besøker oss ifm. drop-in dåp kan være sikre på at dåpen blir gjennomført på en trygg og forsvarlig måte. Det innebærer at både prest og dåpskandidat bruker munnbind, hender sprites og vi holder god avstand.

 

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss: Janneke på tlf. 906 85 045 eller e-post: jr827@kirken.no; Magnus på tlf. 951 86 098, eller e-post: mk493@kirken.no.

Kontaktinformasjon for Asker menighet

Asker menighet

Kirkelia 3

1384 Asker

Telefon: 66754090

Telefon og besøkstid:

Mandag - fredag 08.30 - 15.30

Mail: asker.menighet.asker@kirken.no

Asker kirke ligger i Kirkelia 7

Kontonummer: 1620 30 33110

Vippsnummer: 11783

Kirkeskyss: 91153563


Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"