Drop-in-dåp ved biskop Kari Veiteberg

Iblant synes veien til døpefonten lang - Den norske kirke i Asker ønsker å senke terskelen, og inviterer til drop-in-dåp i Asker kirke pinseaften.

Skulle du ønske du var døpt?

Vil du bli døpt av biskop Kari Veiteberg? Har du utsatt dåp for barnet ditt på grunn av korona-krisen eller annet? Er du av en eller annen grunn ikke selv blitt døpt? Den Norske kirke i Asker inviterer til drop-in-dåp i Asker kirke pinseaften. Lørdag 30. mai 2020 kl. 14.00 - 16.00 kan udøpte i alle aldre komme innom og bli døpt – der og da.

Hva er dåp?

Hva er dåp? Gjennom dåpen blir man en del av et fellesskap som strekker seg verden rundt – til alle tider. I dette fellesskapet finnes vanlige mennesker som Gud i dåpen lover å følge gjennom livet. De fleste som døpes, er barn. Ett bilde på dåpen er nettopp at ingen kan bære seg selv. Voksne erfarer det samme som barn, at vi trenger fellesskap og støttespillere. Kirken ønsker å være et slikt fellesskap.

Hvem? Hva? Hvor?

Du blir tatt imot av biskop Kari Veiteberg, prost Tor Øystein Vaaland, sokneprest Karoline Astrup og kantor Ingvild Køhn Malmbekk.

I våpenhuset fyller du ut et enkelt dåpsskjema. Deretter tilbys du en prat med prest, prost eller biskop, før turen går til døpefonten. Tilbudet har lav terskel, og er enkelt, men seremonien vil være verdig og vakker med salmesang og orgelbrus.

For hvem? For hvem som helst. Ung eller gammel, troende og tvilende... Kom som du er. Og hvor du enn bor. Vi kan ordne faddere der og da, men ønsker du å ta med faddere (minst to), eller andre følgesvenner, er det bare hyggelig.

Ikke helt sikker?

Har du spørsmål eller noe du lurer på? Ta gjerne kontakt med sokneprest Karoline Astrup (kontaktinformasjon nedenfor)

Kontaktinformasjon for Asker menighet

Asker menighet

Kirkelia 3

1384 Asker

Telefon: 66754090

Telefon og besøkstid:

Mandag - fredag 08.30 - 15.30

Mail: asker.menighet.asker@kirken.no

Asker kirke ligger i Kirkelia 7

Kontonummer: 1620 30 33110

Vippsnummer: 11783

Kirkeskyss: 91153563


Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"