Kirken er åpen for deg

Enkeltpersoner kan etter avtale komme innom for lystenning, bønn, samtale eller nattverd. Gjeldene smittevernregler vil bli fulgt.

Av smittevernhensyn har vi for tiden ikke åpent for aktiviteter som samler flere. Vi er imidlertid med glede tilgjengelig for møter med enkeltpersoner. En til en kan vi klare å møtes i trygge rammer med gjeldende smittevernregler.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker en prat, noen å gå tur med, en stund i kirken - for eksempel lystenning, bønn samtale og/eller nattverd. Da kan vi avtale tid for å møtes.

Vi er mange som ønsker oss kontakt på den måten det lar seg gjøre i denne tiden og vi vil gjerne snakke med deg. Vi vil også være tilgjengelig på telefon og digitalt.

Følg med på menighetens facebookside og nettsted! Spesielt for barna er det en Påskehilsen for små og store med sang og aktiviteter fra Heidi Milde.

Skjærtorsdag, langfredag og 1.påskedag er det andakter med tekstlesninger og utdrag fra «påskemusikalen» med solister fra barnekorene i Holmen Kirke med Ingebjørg Kosmo og Marilyn Brattskar. Liturger: Ida Hanevold og Gunstein Vetrhus. Orgel og klaver: Marilyn Brattskar og obo/engelsk horn: Inga Scheitz. Opptakene er gjort av Simen Udnæs.

Vi kommer ellers tilbake med mer informasjon når vi vet mer om hvordan ting utvikler seg. 

Med ønske om glede, fred og trygghet og god påske!

Kontaktinformasjon for Holmen kirke

Adresse til Holmen kirke og kontor er Nesbruveien 55, 1396 Billingstad.

Vis på kart

Telefon: 66 75 40 90 

Org.nr. 971522437

Åpent kl. 10.00-14.00 mandag til fredag.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"