Globalløp 10.mai

Det var god deltakelse på Globalløpet - Et løp for rettferdighet, er en måte å kombinere innsamling av midler til veldedig formål samtidig som man aktivt setter en mer rettferdig verden på agendaen, og bevisstgjør gjennom handling.

Hva er et globalløp?

Globalløp er et sponsorløp der deltakerne skaffer sponsorer som støtter løperens innsats. Sponsoren kan bidra med et fast beløp eller et beløp per runde løperen gjennomfører. Selve løpet varer i 30 minutter hvor deltakerne løper, går, hinker eller ruller flest mulig runder på 500 meter. Jo flere runder løperen gjennomfører, jo større blir bidraget fra sponsorene. I vårt nettverktøy registreres løpere med sponsorer og rundeantall. Det blir sendt ut en SMS til alle sponsorene med kontonummer KID og beløp (med info om runder og fastbeløp) og mulighet til å belate med Vipps.

Hvordan skjer registreringen?

Det sendes en SMS til løperne som inneholder en nettadresse til der de kan registrere egne sponsorer. Denne webappen kan brukes på smarttelefoner som bruker Android eller iOS, i tilegg kan den kopieres inn i nettleseren på en laptop/PC. Etter løpet vil antall runder bli talt og sponsorne får tilsendt en faktura med det endelige beløpet de har sponset med.

Når er det?

Søndag 10. mai møter konfirmantene opp til en globalgudstjeneste (som er obligatorisk) kl 11.00. Løpet starter kl. 12.30. Hele arrangementet er ferdig rundt kl. 14.00

Hva går pengene til?

Holmen kirke har et solidaritetsprosjekt med Bangladesh KFUK, som tilbyr gratisskoler for barn som bor i slummen. De tilbyr også "jentegrupper" hvor jenter kan få lære om egne rettigheter, slik at de kan hjelpe hverandre og seg selv i situasjoner som giftemål i alt for tidlig alder.

 Hvem kan vær med på løpet?

Alle kan være med! Konfirmanter og 11- åringer er speiselt inviterte.

Har du lyst til å være med på løpet, så send en mail til Kristina med følgende informasjon:

- Navn

- Telefonnr.  

 

Kontaktinformasjon for Holmen kirke

Adresse til Holmen kirke og kontor er Nesbruveien 55, 1396 Billingstad.

Vis på kart

Telefon: 66 75 40 90 

Org.nr. 971522437

Åpent kl. 10.00-14.00 mandag til fredag.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"